Да споделя една лесна рецепта с вас:
1 литър прясно мляко желателно домашно(пробвал съм и с купешко не е добре)
5 бр. яйца желателно домашни
щипка сол и брашно колкото поеме, да стане гъсто като бозичка
Сача се мята на огън или печка на дърва, маже се периодично с олио и се почва
След като са готови палачинките на сача се слага бекон, който се ползва после за плънка заедно с кашкавал и топено сирене.
Да Ви е сладко или пък солено
1 литър прясно мляко желателно домашно(пробвал съм и с купешко не е добре)
5 бр. яйца желателно домашни
щипка сол и брашно колкото поеме, да стане гъсто като бозичка
Сача се мята на огън или печка на дърва, маже се периодично с олио и се почва
След като са готови палачинките на сача се слага бекон, който се ползва после за плънка заедно с кашкавал и топено сирене.
Да Ви е сладко или пък солено
Коментар