Чобански гювеч

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Чобански гювеч1 / 2
01/03/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6-8

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 500 мл.
  • кисело мляко - 1 кг.
  • сирене - 250 гр.
  • яйца - 6 бр.
  • масло - 1/2 ч.ч.
  • сухари - 1 ч.ч.
  • магданоз - 1 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват, към тях се прибавя последователно натрошеното сирене, маслото, сухарът, прясното мляко, киселото мляко, магданозът и солта. Сместа се разбърква добре и се изсипва в намазан с масло пръстен гювеч. Пече се на силна фурна /220 градуса/. Поднася се топъл.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
56
42
30
21
10
Дай твоята оценка: